Home Estetik & GüzellikAydınlık Bir Cilt İçin Yılbaşı Deri: 5 Kararlar Sağlıklı
Aydınlık Bir Cilt İçin Yılbaşı Deri: 5 Kararlar Sağlıklı

Aydınlık Bir Cilt İçin Yılbaşı Deri: 5 Kararlar Sağlıklı

Skin care young woman washing face

Yeni Yıl soğuk hava ve overindulgences bizim cilt üzerinde tahrip oynayabilirsiniz – sonuç gri solukluk ve koyu halkaları aydınlık melek daha ağlamaklı kardan adam bakıyor bize. Bu yüzden yoga dersleri rezervasyon ve gördüğü her şeyi meyve suyu seti olsa da cilt için bir us değiştirme. Yolda Dr İfeoma Ejikeme, Adonia Tıp Kliniği, Londra tıbbi Direktörü bu en üstteki ipuçları ile geri cilt:

1 Hidrat
Dinç bir cilt almak ve gözetmek amacıyla, ahenkli olarak ıslatmak, jurnal su en az iki litre salatalık, ıspanak ve domates gibi su bakımından varlıklı gıdalar yiyerek ve baştan önemlidir. Hafif yüz kremleri sizin varlıklı gece kremleri ve yağlar sahiden cildinizi ıslak yetişmek için takas edilmelidir.

2 pul pul
İyi nemlendiriciler ve yağlar daha derin, daha büyük etkileri cilde gelmek için, düzenli olarak, süre içinde gerçekleşen doğal eksfoliasyon tarafından daha solmaya bile özendirme edici müsade olarak. En iyi sonuç için, ölü deri hücreleri ve takviye dolaşım uyandırmak için haftada iki kere deri pul pul.

3 Egzersiz
Kış aylarında düşer alıştırma için motivasyon, ama sahiden önemlidir. Eğer ceset için, cildiniz için yap! Hareket daha sonra cilt dinamik ve parlak olmasını sağlayan lenfatik drenaj ve sürekli dolaşımını sağlar. Üç ila beş kere bir hafta alıştırma, genel sağlık durumu, gibi, genç, dinç bir cilt korumaya yardımcı olacaktır.

4 toksinler
Soğutucu sıcaklıkları cilt sorunları, egzama ya da dermatit olarak desteklemek, alevlenmek için daha olasıdır. Bu daha fazla alerjen ve kimyasal yüklü deterjanlar gibi tahriş edici uzakta durun olabilecek bir şey durdurmak için önemlidir. Özel deri tipi için tasarlanmış nemlendirici kullanarak cilt kalitesinin artmasına muavin olur.

5 Kullanın, ılık su
Kışın, tam vurmak için duş canlandırılması ve altında yarım saat kadar stand çekici, lakin cildiniz protesto edecek. Duş için ılık yerine sıcak su kullanarak, banyo ya da yüzünüzü yıkayın cilt şeritli uçucu yağlar ve nem önleyecektir.