Home Sağlık HaberleriCinsel SağlıkBu implant HIV kadınları korumak olabilir mi?
Bu implant HIV kadınları korumak olabilir mi?

Bu implant HIV kadınları korumak olabilir mi?

Kanada’da araştırmacılar HIV tanısı olma kadınların korunmasını amaçlayan vajinal bir implant geliştirdiler. blood sample in test tube

Sahip bilim adamları HIV kadınları gözetmek için yeni bir yol buldu?

Başarılı laboratuvar hayvanları vajinal implant deneme ettiler acilen nasıl Kontrollü Bağımsızlık dergisinde yayınlanan bir yazıda, rapor.

AIDS, kaçakçısı yaşam döngüsünü bitirmek için cihaz uygulamak bağışıklık T hücreleri aktive, kendisi ve yaymak kopyalarını üretmek için neden olan bir virüs olan HIV. Bulaşma manâlı bir site kadın genital yollarında.

Yeni vajinal implant ağır ağır virüs için daha az üretken olan dinlenme, veya “gürültüsüz” bir devlet, kadın genital sistem T hücreleri yakalamak için hap bültenleri.

Aktive T hücrelerinin tersine, suskun bir T hücrelerinin HIV yaşam döngüsünün erken aşamasında, “büyük ölçüde atıl iletim sonuçlanan engellemek.”

Bir Takım seks işçileri ‘doğal bağışıklık’ HIV

Kanada Waterloo Üniversitesi Eczacılık Fakültesinde öğretim görevlisi olan tahlilci Emmanuel Ho, kıdemli ve arkadaşları vajinal bir anti-HIV implant fikri ile Kenya, Doğu Afrika’da seks işçileri inceledikten sonradan geldi.

Birçok kadın seks işçisi olarak çalışan müşterileri ile seks yapıyor olsalar da artı HIV almak olmadığını orada gördü.

HIV could be treated with a once-a-week pillHIV tek doz olarak HIV ilaçları 1 hafta karşılayan Bir kapsül çare basitleştirmek olabilir-bir-haftada bir ilaç ile tedavi edilebilir. Şimdi okuyun

HIV için kadınlar doğal direncini bağışıklık T hücreleri dingin bir durumda kaldı gerçeğinden geldi daha fazla araştırma ortaya koydu.

Bunu ayrım edince uyuşturucu ile bayan genital yolu T hücre sükunet razı etmek muhtemel olabilir mi, araştırmacılar merak etti.

Bu girişim iletim HIV karşısında çok iyi bir kadın odaklı bir strateji sağlayabilir”,” çalışma kendi kağıt anekdot.

Hiç ağızdan alınan bazı ilaçlar vajinada yapmak çünkü “ağızdan alınan vajinal bir implant yerine bir hap fikri sürdürmeye karar verdiler. Ho.”diyor.

HIV engelleyebilir vajinal implant bulaşmasını önlemenin daha ucuz, daha güvenilir bir şekilde önerge verebilir, diye ekliyor.

İmplant neden ‘bir bağışıklık suskun bir devlet’

HIV ya da AIDS ile dünya çapında yaşayan 36.7 milyon kişi, 15 yaş aşağı 2.1 milyon çocuk dahil almak üzere.

Yeni HIV ile her yıl tanı 160,000 çocukların çoğu Sahra altı Afrika’da yaşıyor. Meme ne zaman doğum ya da emzirme esnasında anneleri hamilelik esnasında virüsü ya.

İmplant yavaş yavaş salgılanır ve kadın genital sistem duvarların içine emilen bir hap ile batmış gözenekli, içi boş bir tüp. Tüp civarda hareket etmesini alıkoymak için iki esnek kolları vardır.

Yaptıkları çalışmada, araştırmacılar, hidroksiklorokin ile vajinal implant doymuş ve tavşanlar üstünde deneme edilmiştir.

İmplant aktive T hücreleri manâlı bir düşüşe neden oldu, kadınsı tavşanların genital sisteminde “bağışıklık suskun bir devlet” sebep bildiren.