Home Sağlık HaberleriKalp SağlığıKalp Rahatsızlığına Çözüm
Kalp Rahatsızlığına Çözüm

Kalp Rahatsızlığına Çözüm

Kalp rahatsızlığı olanların tedavileri esnasında destek amaçlı uygulayabilecekleri harika bir bitkisel reçete sunduk. Kalp hastalıklarının tedavisine destek olacak bu bitkisel reçete düzenli olarak tavsiye edildiği şekilde kullanıldığında, kalp rahatsızlığa çözüm oluyor.

Kalbin eski sağlığına kavuşmasına muavenet edecek ve kalbin güçlenmesini sağlayacak bitkisel reçete, mutfaklarımızda bulunan ürünlerden hazırlanmaktadır. İçinde pirinç, marul, mısır, buğday gibi gıdaların yer aldığı son derece sağlıklı olan bu kalbe iyi gelen doğal reçeteyi mutlaka denemelisiniz.

Kalp Hastalığına Doğal Reçete

Kalp hastalıkları yaşam kalitemizi olumsuz etkilemektedir. Birçok anlamda sorun yaratan kalp hastalıkları, ilerleyen zamanda başka sağlık problemlerinin de husule gelmesinde rol oynamaktadır. Hem kalp sağlığını korumak hem de oluşabilecek diğer problemlerin önüne geçmek ster misiniz? Kalp doktorları tarafından da kullanımında bir sakınca görülmeyen ve düzenli kullanımı ile aksine birçok anlamda faydası dokunacak doğal reçetenin tarifine geçelim.

Malzemeler

  • Pirinç
  • Buğday
  • Soya yağı
  • Marul
  • Semiz otu
  • Pamuk tohumu
  • Mısır

Hazırlanış ve Kullanım Reçetesi:

Pirinç ve buğdayın pişirilmesiyle elde edilen lapalar, soya yağı ile karıştırılarak yoğrulur. Hazırlanan bu tür lapalar yemek aralarında bir iki çorba kaşığı yenir.

Kalbinden şikayeti olanlar, sofralarından marul ve semiz otu gibi sebzeleri eksik etmemelidir. Bunlardan yemekler yapılıp yeneceği gibi yıkadıktan sonra da çiğ olarak yenilebilirler.

Pamuk tohumu, mısır taneleri ile havanda dövülerek un haline getirilir. Hazırlanan bu karışım, soya yağı ilavesi ile Macun kıvamına gelinceye kadar yoğrulur. Bu macunla bakla iriliğinde yapılan haplardan günde üçbeş tane yutulur.