Home YaşamMaden Suyu Cilde Nasıl Uygulanır?
Maden Suyu Cilde Nasıl Uygulanır?

Maden Suyu Cilde Nasıl Uygulanır?

Maden Suyunun Cilde Faydaları Neler? Saf maden suyunun cilde faydaları, maden suyu ile deri bakımı ve temizliği için yapmanız gerekenler. Bir çok hanımefendi maden suyu ile ciltlerine bakım yaparken halen maden suyundan habersiz olan şahısların sayısı da oldukça artı. Özellikle yaz aylarında vücudun pozitif su kaybetmesi sonucu ciltte bir takım sorunlar ortaya çıkar, maden suyu iyice bu sorunların önüne geçmekte.

Maden Suyunun Cilde Faydaları Neler?

Saf maden suyunun cilde faydaları, maden suyu ile cilt bakımı ve temizliği için yapmanız gerekenler. Bir çok bayan maden suyu ile ciltlerine bakım yaparken halen maden suyundan habersiz olan kişilerin sayısı da oldukça pozitif. Özellikle yaz aylarında vücudun artı su kaybetmesi sonucu ciltte bazı sorunlar ortaya çıkar, maden suyu bütünüyle da bu sorunların önüne geçmekte.

Unutmamanız gereken maden suyu cilde sağlığını kazandıran doğal bileşenlerden sadece bir tanesidir.Dermatolog uzmanları cilt sorunların giderilmesi ve cildi sıhhat kazandırmak için maden suyunu öneriyor.

Maden Suyunun Cilde Faydaları Nelerdir?

İçerisinde yer alan asitik maddeler cildin onarılmasını, yıpranmış derinin vücuttan uzaklaştırılmasını, ciltte fazla artan zararlı bakterilerin temizlenmesini sağlıyor. Sindirim Güçlüğü sorunu için tüketilen maden suyu cilt temizliği, deri bakımı ve cildin çare edilmesi sürecinde de kurtarıcınız durumunda.

Maden Suyunun Cilde Faydaları

  • Cilt pamuk yardımı ile sürüldüğünde tıkalı gözenekleri açıcı yani arıtıcı bir tesir yapar bu sayede sivilce ve siyah noktaların önüne geçer.
  • Maden suyu cildi gerginleştirir, pürüzleri giderir, ölü derilerden cildi arındırır.
  • Ciltte birikmiş olan kiri ve yağı temizler.
  • Yüze uygulandığında rahatlatıcı bir etki yapar.
  • Ihtiyarlık, güneş ve dış faktörlerden kaynaklı yaşanan deri sorunlarını en üye indirirken ciltte oluşabilecek problemlerinde önüne geçer.

Maden Suyu ile Nasıl Cilt Bakımı Yapılır?

Maden suyundan bütün verim olmak istiyorsanız cildinize doğru şekilde uygulamanız durum. Bu yöntemi 2 günde bir gece yatmadan önce uyguladığınızda, cildiniz rahatlar, güneş lekeleri giderilir, oluşabilecek ihtiyarlık lekeleri önlenir, sivilce ve siyah nokta problemleri azalır.

  • Maden suyu
  • Pamuk ya da pamuk topları

Uygulanışı: Başlangıçta cilt ılık su ve sabunla adamakıllı yıkanmalı peşinde yüz havlu ile fazla bastırılmadan kurulanmalı. Pamuğun üzerine maden suyu dökün ve 2 dakika boyunca fondöten sürer gibi sürerek cildinize tamamen yedirin. Maden suyunu cildinize uyguladıktan daha sonra yıkamadan havlu ile kurulayın.

Not: Cildinizi temizlerken kullanacağınız sabunun ph değerine uyarı edin. Dove cilt bakım sabunu ya da bu değerlere sahip doğal sabunları kullanabilirsiniz.