Home Estetik & GüzellikPak Güzellik: En Doğal Malzemeler Şu Lahza Sağlıklı |
Pak Güzellik: En Doğal Malzemeler Şu Lahza Sağlıklı |

Pak Güzellik: En Doğal Malzemeler Şu Lahza Sağlıklı |

clean beauty

Burada Dinç, uzun, pak ve yeşil bir güzellik rejimi hayranları oldum. Derhal, böylece görünüyor ancak, cümbür cemaat hareket elde. 

Bizden daha fazla çalıştı paketlenmiş ürünleri seçim ediyor lakin hangileri olduğunu ve doğal malzemelerle güvenilir-son Mintel araştırma bulundu. Ilk beş ortaya koyuyor:

1. C Vitamini

Faydalar konut sahibi ile, tüketicilerin yüzde onu sürpriz bir kuyruklu 85 jurnal portakal suyu daha fazla Vitamin C arzu vardır. Donuk canlandırılması için bilinen, bitkin cilt, C Vitamini etkili hür radikallerin kavgalar, fade kirliliği görünür etkilerinden alanları ve kalkanlar deri pigmente yardımcı olur. Diğer Taraftan, yaşlanma uğraş için kanıtlanmış maddeler küçük bir avuç biri, kollajen güçlendirici olarak hareket eder ve banka kırmayacak. Ne aşk değil mi? Bir serum deneyin, toner, veya yoğun göz kremi aydınlatıcı.

2. Meyve bazlı maddeler

Meyve bazlı maddeler-şaşırtıcı çoğu kez, keza de öteki vitaminler ve antioksidanlar söz konusu C Vitamini ile yüklüdürler olarak ikinci sırada geliyor. Meyve asitleri yaşlılık lekeleri ve yükselme parlaklık, Destek ve greyfurt gibi narenciye hatta cilt tonu solmaya yardımcı olur. Salatalık ıslah edici güçleri belgelenmiş iyi, lakin bununla birlikte vitaminler saç güçlendirmeye tezgâhtar olan ve C vitaminine onlar, yaban mersini ve besler cilt için gerekli yağ asitleri bakımından zengindir. bu vesileyle, ‘süper meyve’ nar tohumu yağı çoğunlukla anti-aging ürünleri ve göz kremleri kullanılan görüyorsunuz yüzden deri hücresel yenilenmesini ve kolajen ve elastin üretimini özendirme yardımcı olur.

3. Yulaf ezmesi

Yulaf ezmesi uzun sağlıklı kahvaltı ve konut yapımı yüz maskesi bir elyaf olmuştur, ama zengin besin profili hemen doğal alımlılık dünyada dalgalar yapıyor demektir. Vitamin, mineral ve protein yüklü, yulaf köklerinde yüksek su alımını derin gıda sağlamak aramak. Derin düzeltici, temizleme için şampuan ve yerinde nemlendirici bir yumruk ambalaj, yulaf ezmesi onarıcı özellikleri de bir saç tedavisi için.

4. Tatlım

Süt ve bal banyosu yapan o süre ne yaptığını Kleopatra biliyordu. Antibakteriyel özellikleri ve cilt ile balda antioksidan seven kendi muhteşem parlaklık destek. Cildinizi Zararlı bir Bal ile bir yardım vermek yüz maskesi veya Süt & Bal beden losyonu yumuşatıcı ile bir Darı tanrıçası gibi. Doğal olarak parlak bir deri aşılanmış yüz yağ su ve yemek için tatmin edici besleyici bir dudak kremi ile dudaklarınızı bir takım TLC atamak için.

5. Probiyotikler

Gut gibi 2017 için üstteki yeşil çekicilik trendleri biri olarak bayraklı, deri üzerinde çalışma probiyotikler faydalı bakterilerin sayısını arttırmış, bu nedenle zararlı olanları sayısını azaltarak. Yatıştırıcı cerahat için aşina probiyotikler hem akne, rosacea ve egzama gibi deri şikayetleri bir dizi ile tezgâhtar olur. Kibar bir temizleme sütü ile iyi bakteri kucaklamak ve zengin bir onarım kremi ile cilt bariyerini güçlendirir.

Temiz çekicilik hakkında karıştı? Ve Sağlıklı dergisinin son Ekim/Kasım sayısında oyun nasıl doğrusu ne aramak olduğunu öğrenin.

clean beauty