Home Sağlık HaberleriCinsel SağlıkRahim penetrasyon: Gerçekler ve cinsel sağlık bilgileri
Rahim penetrasyon: Gerçekler ve cinsel sağlık bilgileri

Rahim penetrasyon: Gerçekler ve cinsel sağlık bilgileri

İçindekiler Sık cinsel müsamaha vajina ve klitoris oyun iyi bilinen güvenli Paket rolleri Kalmayı denemeden Önce sorular sordu. Ancak, bir takım ırk yoğun, bütün ceset orgazm üretebilir oysa, üçüncü “nokta”. Uyarım bu form serviks sahiden nüfuz olarak bu terim aldatıcı olmasına karşın servikal penetrasyon olarak da bilinir.

Rahim ağzı vajinanın tepesinde oturan minik bir kanaldır. Merkezi aracılığıyla çalışır ve rahim vajina bağlayan minik bir açılış var. Bu harici işletim sistemi denir.

Doğum sırasında hariç, servikal os açık yok ve nüfuz edilmesi için fazla küçük. Ancak, bir takım ahali için müsamaha veren bir his neden serviks karşı bir penis ya da diğer bir nesne losyonları veya iter oluşan uyarım.

Cinsel uyarılma sırasında vajina yoldan rahim Yukarı çeker ve uzamış olur. neticede, servikal stimülasyon genel olarak sadece parmakları ile elde edilemez ve penis veya seks oyuncağı ile penetrasyon gerektirir.

Servikal stimülasyon ile ilgili sık sorulan sorulara cevaplar için okumaya devam edin.

Sıkça sorulan sorular

Servikal stimülasyon güvenli mi?

Woman gripping pillow in bed during cervix penetration

Bir Takım millet servikal stimülasyon can sıkıcı bulabilir.

Servikal stimülasyon iyice güvenli bir faaliyettir. Ancak, yalnızca tehlikesiz olduğundan herkes derin penetrasyon çalışıyor sorun olduğu anlamına gelmez.

Eşi ile iyi hissettiği ve penetrasyon bakımlı Bu herif bulur olup olmadığını izah etmek için bir kadın için fazla önemlidir.

Acıyor mu?

Biri servikal stimülasyon acı verici veya rahatsız edici, kramp veya basınç neden, kışkırtma yok. Derin penetrasyon durdurmak geri çekil ya da bir ortağı olan hastalık hafifletmek için yardımcı olabilir.

Bir kadın fazla tahrik ve servikal stimülasyon daha gizli ve keyifli bir deneyim haline getirmek için ortaklar arasında irtibat kanallarını açmak için gereklidir.

Cinsel ilişki sırasında sancı da ağrı olarak bilinir. Columbia Üniversitesi, NY göre, kadınların %60’ı bir veya aniden artı kere bu deneyimi olacak.

Seks sırasında sızı epeyce yaygın olmasına karşın, gerçi bir doktora bahsedilen, bilhassa de sık sık oluşuyorsa bu olmalı.

Çeşitli tıbbi durumlar cinsel ilişki sırasında ağrıya niçin olabilir, dahil olmak üzere:

endometriozis fibroid irritabl bağırsak sendromu, kabızlık enfeksiyon menopoz ya da hormonal değişiklikler vajinismus

Sıradan kanama nedir?

Cinsel ilişki sırasında kanama bayağı yok gibi, ama yaygındır. Sürtme alıngan dokuları kanamaya niçin olabilir tahriş ve gözyaşı, ayla gelmesine niçin olabilir.

Rahim ağzı da çok hassas bir doku oluşur ve zahmetsizce zinde cinsel aktivite veya derin penetrasyon sırasında yaralanmış olabilir.

Is it normal to bleed after intercourse?İlişki sonrası kanama olağan mi? İlişki sonrası kanama uzakta kanama olarak adlandırılır. Burada nedenleri ve tehlike faktörleri hakkında bilgi, fazla ne zaman birisi bir hekim görmelisiniz. Hemen okuyun

Serviks hasar verebilir mi?

Pek mümkün yok ama bir ağrı veya kanama çok niçin olan herhangi bir zamanda durdurmak için önemlidir.

Ağır olmayan hafif rahatsızlık genel olarak aşırı üzüntü edilecek bir şey değil.

Ne servikal orgazm nedir?

De-G C-spot klitoral orgazm, serviks ya da bilinen olmasa nokta da son derece alıngan olabilir.

Bir Takım kadınlar rahim ağzı ve yayılması bütün karın hatta bütün vücuda ile başlayan çok yoğun, tam beden orgazm olan rapor.

Sadece herkes ayrı cinsel alaka veya tercihleri vardır, her kadının rahim ağzına uyarılmış olma hissi keyfine varacaksınız tanımak önemlidir. Bazı kadınlar sadece bunu sevmiyorum, ve bu da sorun olur.

Çalışırken servikal stimülasyon önce

Couple communicating in bed about cervix penetration

İyi hissediyor ne haberleşmek önemlidir.

Servikal stimülasyon ile test önce düşünün millet için birkaç kayda değer şey vardır:

yavaş yavaş: kayda değer için insanlara ağır ağır ve ummak için tam bir uyarılma önce deneyen servikal stimülasyon. ağır ağır ve vücudu derin hisler için belirlemek için bir kısmet verin. yavaş yavaş, yoğunluk ve basınç meydana getirmek ve önlemek veya gerektiği gibi yavaş ol. Irtibat açık ve sürekli: Eğer deneyen servikal stimülasyon ile iki taraflı olun muhakkak iletişim hakkında ne hissettiğini iyi ve en önemlisi, ne değildir. Kasıt için ön cisim: cinsel uyarılma Sırasında, rahim yukarı taşır ve dürüst ön gövdesi. Uyarıldığında vajina kanalı uzadıkça, sadece penis veya seks oyuncağı genelde rahim varmak için yeterince uzun. İyi eğlenceler: Oynamak ile farklı pozisyonlar deneyin veya kullanarak bir yağlayıcı zorunlu. daima olduğu gibi, değil egzersiz ne hakkında haberleşmek için fazla önemlidir.

Güvenli kalmak

Millet servikal stimülasyon ile denemeler bir yaralanma sürdürmek olası değildir rağmen, hala acıyorsa önlemek ve acı verici hareketlerden sakınmak önemlidir. Kuytu ve neşeli olduğu noktadan iterek rahim ağzı morarma ya da gözyaşı neden olabilir.

Rahim uyarılma esnasında güvenli ve sıcacık kalmak için ek olarak, bu gebelik oluşabilir hatırlamak önemlidir. Hem hala cinsel aktivite bu nesil cinsel yolla bulaşan bir enfeksiyon anlaşma için mümkündür.

Kondom ya da diğer bariyer doğum kontrol yöntemleri yayılmasını enfeksiyonu önlemek için kullanılır. Gebeliğe aleyhinde koruma da çift gebe kalmak istemiyorsa tabi.

Paket

Servikal penetrasyon fiilen olası yok. Dönem alıngan rahim stimülasyon ve manipülasyon anlamına kazanç.

Birçok bayan bu nesil uyarım sonucunda çok yoğun ve neşeli bir orgazm olan rapor olsa da, her bayan beğenir.

Yeni cinsel tavır gibi, dobra dobra iletişim kurmak ve ağır ağır bir çift için en iyisidir.